domingo, 3 de julio de 2011

Salida domingo 3 de julio de 2011

La Catllaràs 2011

Pues así ha sido, hoy los bicialmuerzos nos hemos desplazado a S.Julià de Cerdanyola para hacer este reto que algunos teniamos pendiente.
Así pues hemos quedado para salir a las 7 de la mañana con los coches hacia sant Julià. Ivamos: Santi, Jaume, Jordi, Juanito, Juan, Toni, Pepe y Javi.
Además, Jose (Nandro) iva con dos amiguetes suyos pero con el maillot de bicialmuerzo eh?


Cuando hemos llegado, aparcando el coche nos encontramos a Juanmaiden que tambien iva con unos compañeros del Fontfreda.



En el polideportivo donde se hacia la inscripción, hemos vuelto a contactar con Nandro



Y pasadas las 8:30, dan la salida, por supuesto, Jaume va por la cabeza, Jordi a su ritmo y el resto detras del grupetto para ir haciendo lo que podamos.

Pepe en las primeras rampas, ha sufrido mucho pero le ha echado valor, nada mas salir no paras de subir durante 5 km.


Javi..


Toni y Juan al fondo..


Santi..


Despues viene el primer avituallamiento, y decidimos subir lo que pueda cada uno en función de sus fuerzas y si no se puede pues para abajo al pueblo...


Esa era la idea, y en las primeras rampas algunos se quedan y vuelven para atras con tan mala fortuna por falta de información organizativa (la ruta corta de niños era de poca broma..), se pierden por los caminos, por un lado Pepe y Santi, y por otro Juan y Tony.
Juanito sube hasta el desvio de la media o la larga y se espera haber quien viene (sin contar con Jaume y Jordi que ya van a lo suyo).


Despues de un buen rato esperando y de un par de llamadas de teléfono, aparece "Nandro"


y despues Javi, y decidimos ir juntos a intentar acabar la media.


Llegamos al segundo avituallamiento despues de subir otro poco y bajar un poco cuando faltaban más o menos 14 km.



Despues bajada espectacular hasta llegar al tercer avituallamiento, donde faltaban 8 km, pero de subida 4 y durillos eh??



Casi llegando llamada de teléfono que el resto ya van llegando aparte de Jaume y Jordi que ya habian llegado.

Jaume hizo la media al igual que Jordi, bravo campeones..


Y el resto?? Santi y Jose perdidos con más gente incluidos niños con familia, Juan y Tony lo mismo, y algo mosqueados con la organización.
Juanito, Javi y Nandro llegan casi a la par de hacer la media.
Ah, y nos falta comentar que un amigo de Pepe tambien hizo la media, aquí lo tenemos en la foto, salimos juntos eh??. Un saludo para el.


¿Lo importante de esta pedalada?? Pues que llegamos todos sin ningún percance, simplemente. ¿El final?? pues la verdad es que pocos detalles de regalo y escasa comida a la llegada. Así que como casi siempre, nos acordamos del Alfonso, este domingo que viene no te libras de nosotros, cobarde ¿tu vas a venir??.
Una más a la saca y nosotros a lo nuestro, por supuesto, al BICIALMUERZO!!.

6 comentarios:

Plato Pequeño dijo...

Nuestros caminos se cruzarán tarde o temprano. Hoy casi acudimos a la Catllaràs.

JAUME dijo...

Asi fue,lo importaten que llegamos todos sanos y salvo,cada uno con un recorrido diferente,jaja,yo en particular no tenia el dia,y al final decidi por la ruta mediana,otra vez será,estos matinales consiguen que apreciemos más las salidas "biciamuerzo" con Alfonso de avituallamiento!!

el proximo domingo no te escapas Alfonso...

Mosquito Navarro dijo...

Ostras, pues menos mal que al final el Truji y el Isa se han rajado, porque estos 2 sin mí, se pierden en la cocina de sus casas...

Enhorabuena amigos...

juanmaiden dijo...

como siempre un placer veros y compartir estos momentos con vosotros.
un abrazo campeones.

Gepi dijo...

Salut,

En primer lloc, agraïr-vos la participació en la 9a edició de La Catllaràs. He estat llegint la vostra crònica, amb nombroses fotos, de la ruta. La veritat és que, tal com vareu poder comprovar, és una ruta relativament dura i exigent que transcorre com vareu poder veure per uns paratges molt especials. No només parlo de prats d'alta muntanya o fagedes, dels boscos de pi negre, de la gran quanitat de flora autòtctona que encara es pot trobar per aquests boscos, (us vareu fixar en la gran quanitat de maduixes de bosc?)... sinó que en aquesta edció vaig plantejar un recorregut encara més peculiar: No sé si vau pujar al Mirador del Roc de la Lluna (fent la ruta mitjana vau passar pel davant) o si vareu aprofitar per degustar de la bellesa del Xalet del Catllaràs, obra d'Antoni Gaudí (també hi vau passar per davant...). Valia la pena pels indrets magífics que vau poder gaudir... Ostres, les dues fotos de la ruta abans de les dues de l'arribada corresponen a Falgars. Al fons, al darrera seu, hi ha, el Pedraforca... Segur que el vareu veure. Pena que no es vegi a la foto!:

Ostres, em va saber greu que es perdés aquell grup de gent, unes 10 o 12 persones entre les quals hi ereu vosalres, unes mares i una nena. La senyalització NO estava mal posada; simplement perque el senyal el tenieu d'esquenes (com em va reconèixer una de les mares que vaig recollir al cotxe quan us vaig venir a buscaar) i els senayls sempre es miren de cara. NO a l'inrevés. Després, si, a més encara vàreu estar continuant pel camí equivocat i sense donar la volta durant uns quants quilòmetres (com a mínim 5) encara que no veiéssiu cap senyal de la pedalada (perque, òbviament, estaveu totalment fora del recorregut) i tot i així, vareu decidir continuar endavant.... Bé, la mare d'aquella nena ja va dir-me: si, de seguida vam veure que anàvem malament, doncs no hi havia cap senyal de la pedalada però... com que també hi anàven els altres... en algun lloc deuria acabar aquest camí!. No li vaig voler dir que la majoria de caminets que hi ha per aquí són el que s'anomenen "ròssecs", camins sense sortida que es fan per a treure llenya i netejar el bosc... Jo m'he fet un fart de patejar-me'ls.
Ja em va saber greu, la veritat, perque precisament per aquell punt on vareu sortir del recorregut hi havuieu passat, d'anada, feia una poca estona... i ja és mala sort tornar hi a passar per a perdre's.

Gepi dijo...

Però malgrat tot i sense cap mena de problema, us vam venir a recollir, es clar que sí, òbviament!. Bé, de fet vam recollir primer la nena petita i les dones, simplment per una questió d'educació; espero que ho comprengueu. Per a una nena d'uns 10 o 12 anys fer la ruta curta ja és una gran fita (un altre blog que he comentat fa una estona hi havia 4 nenes d'edats similars..., que també van fer la ruta curta -i per cert, no es van perdre- i que he felicitat per la seu esforç).

Després de deixar-les a elles, vaig tornar a recollir a la resta però tothom ja havia arribat de nou al poble. En tot cas, "menos mal" que de 410 participats, vosaltres vau ser els únics que us vareu perdre... la resta de la gent no va tenir aquests problemes i, evidentment, no es van emprenyar amb l'organització com va fer algú dels 10 o 12.

Saps a quantes pedalades he anat on l'organització disposa per als participants amb mapes i/o perfils orientatius durant el recorregut?... Jo crec que la senyalització de La Catllaràs no era tan dolenta... els corriols estaven ben senyalitzats, els desviaments entre les rutes curta i mitjana i mitjana i llarga també... De fet, he vist en una de les fotos que al darrera es veu clarament indicat. Diguem en quantes pedalades has vist que s'indiquin fins i tot els senders opcionals...

Jo sempre he anat a pedalades a gaudir, a passar-m'ho bé. Suposo que com hauria de fer tothom, oi?. Gadeixo dels paisatges, de l'entorn, del recorregut, dels avituallametns, de la companyia amb els amics, de tot el que m'envolta... la veritat, sense preocupar-me gaire si al final em donaran un regal més o menys. Si anés a les pedalades pels regals, aniria directament a les botigues de regals, je, je.. no a les pedalades. És més, per 7 €, ja és difícil (a no ser que un Ajuntament, una revista, o una altre entitat o institució o empresa hi aboqui una gran quanitat de diners) aconseguir més: assistència de creu roja en 4x4 (s'ha de pagar, no venen de gratis), un avituallamet de pastes i sucs, un altre de fruita (préssecs i potser síndries), un altre de beguda isotònica, i al final, la botifarra i el pa amb tomàquet (que com totes les altres coses, tampoc les regalen). I les begudes també es paguen. Encara que siguin d'una gran superfície!. I l'anunci al Solo Bici també el vam pagar. I algunes emisores de ràdio. I els bocates dels controls. I... continuo?

Per tot això, espero que l'any vinent poguis tornar a venir i tornar a gaudir d'un gran dia pedalat pel Catllaràs. I desitjo, sincerament, que aleshores, t'agradi La Catllaràs.

Una cordial saltuació, agraint la vostra assistència i el esforç que vareu fer per poder venir, ben cordialment,

Gepi.
Amics del Catllaràs.